O nama

Klub strelaca Muš

Streljački klub „MUŠ“

Naša streljana u naselju „Dr Ivan Ribar“ na Novom Beogradu, nastala je pre tri decenije kao rezultat saradnje Streljačkog kluba „MUŠ“ i Džudo kluba „Mladost“ iz Zemuna. Nazvali smo je „Muš“ jer se tako zove sam centar mete, tamo gde svaki strelac želi da pogodi.

Funkcionalno i estetsko opremanje, kako same streljane, tako i i pratećih prostorija, nesebično su pomagali mnogi naši članovi, ali i brojne kompanije, preduzetnici kao i mnogi drugi ljubitelji streljaštva. Zato je naša streljana danas jedna od najsavremenijih zatvorenih objekata takvog tipa u regionu, posebno po kriterijumima ventilacije, klimatizacije i osvetljenja.

Od samog osnivanja glavni cilj nam je bio promocija sportskog streljaštva i obuka svih kategorija naših posetilaca u bezbednom rukovanju oružjem. Česti korisnici naših usluga su firme za fizičko tehničko obezbeđenje objekata, čije radnike obučavamo u bezbednom rukovanju oružjem i u skladu sa Zakonom a po ovlašćenjima koja imamo izdajemo odgovarajuće potvrde. Ove usluge pružamo i lovcima kao i budućim vlasnicima oružja za ličnu bezbednost.

Streljana „MUŠ“ je naravno otvorena i za kondiciono – rekreativno gađanje, svim punoletnim građanima koji mogu doći sa ličnim oružjem ili koristiti naše klupsko oružje po vlastitom izboru.

VRH