О нама

Пиштољско, револверско и ваздушно стрелисте у насељу „Др Иван Рибар“ у Новом Београду, настало је у току 1993. године као резултат сарадње Стрељачког клуба „МУШ“ и Џудо клуба „Младост“ из Земуна. Стрелиште данас својим садржајима, чији је главни циљ унапређење стрељаштва у свим категоријама, привлачи бројне посетиоце, пре сваке заљубљенике у прецизан хитац.

Сви чланови клуба „МУШ“ имају могућност да се детаљно упознају са начином сигурног руковања са оружјем и постану врсни стелци уз врло професионалну стручну помоћ.
Постизање прописаних техничких норматива за ефикасан и максимално сигуран рад стрелиста, функционално и естетско опремање, како сам стрелице и пратећих просторија, свесно су помогли бројна предузећа, приватни предузетници, као и многи љубитељи аматерског и врхунског спорта из Земуна и Новог Београда.

Да се ​​заиста могу говорити о једном пеару међу спортским објектима у нашем граду потврђују сљедеће податке:

Пратећи простори за боравак посетилаца пре и после пуцања савремено су опремљени. Поред аудио и видео опреме простор у којем се може прехладити, опремљен је уметничким фотографијама, старим оружијем, малим библиотекама стручних књига и часописа

Клуб стрелаца пружа услуге обуке како за грађене, тако и за раднике службе за физичко обезбеђење објеката. Сваки полазник који заврши обуку с успјехом, добија о томе писано потврду и тако на законским основама ствара претпоставке за безбједно руковање ручним ватреним оружијама. Рад са рекреативцима такође је саставни део активности стрелаца клуба „МУШ“.

Тежња да се што већи број власника ватреног оружја обуче стручно у безбедном руковању оружјем, обављање неопходних провјера оружја, могућност упознавања и кориштења различитих врста ручних ватреног оружја, учествовање на такмичењима стрелаца различитих категорија и све то уз весеље дружења трајно је опредељење клуба стрелаца „МУШ“.