Strelište

Klub strelaca Muš

„Muš“ - Najsavremenije strelište u regionu

Strelište (streljana) „Muš“ je zatvorenog tipa i zahvaljujući primenjenim tehničkim rešenjima, pre svega po pitanju savremenih pomičnih meta, odlične ventilacije i klimatizacije kao i dobrog osvetljenja jedna je od najsavremenijih te vrste u regionu. Naše strelište se može koristiti 365 dana u godini i u njemu ćete se uvek osećati ugodno.

Primarni akcenat je bezbedno korišćenje streljane, tako da bilo da ste apsolutni početnik ili se već dugo bavite rekreativnim ili sportskim streljaštvom – naši stručni instruktori su tu sve vreme uz vas kako bi Vam preneli svoje znanje i iskustvo. Za sve korisnike streljane imamo obezbeđenu kvalitetnu opremu za zaštitu očiju i sluha.

Posedujemo jednu od najvećih zbirki klupskog oružja (pištolji, revolveri, puške) u regionu, od modela koji su konstruisani pre više od jednog veka do najsavremenijeg koje se koristi u vrhunskom sportskom streljaštvu. I sve vam to klupsko oružje stoji na raspolaganju da se sa njim upoznate i isprobate ga kada dođete u našu streljanu.

U našoj streljani će te se osećati bezbedno i prijatno i tokom, kao i pre i posle samog gađanja, bez obzira da li ste došli sami ili u društvu prijatelja, kolega ili porodice.

VRH